dTheBp

dTheBp

Tietoa meistä

Mikä on Cabo Suomi?

Cabo on kotimainen, uusinta mobiiliteknologiaa hyödyntävä ja täysin uudenlaista toimintamallia toteuttava kyytienvälitysjärjestelmä. Cabon toiminta-alueena on koko Suomi. Toimintamme lähtökohtana on tarjota alueesta riippumatta aina halvin taksikyyti, laadusta tinkimättä. Edulliset taksikyydit on mahdollista toteuttaa uuden ajan mobiiliteknologiaa hyödyntämällä sekä optimoimalla kuljetuskaluston käyttöaste. Järjestelmä tarjoaa myös erilaisia ratkaisumalleja maaseudun ja pienten paikkakuntien taksitoiminnan organisoimiselle.

Cabolla kuljettajat saavat itse valita ajomääränsä. Tällainen toimintamalli tarjoaa jokaiselle mahdollisuuden työskennellä taksinkuljettajana oman aikataulun ja tarpeen mukaan. Taksinkuljettajan työ sopii kaikille, jotka viihtyvät auton ratissa ja jotka haluavat saada lisäansiota tai hakevat vaihtelua arkeen tai opiskeluun.

Cabo ei katso taustapeiliin ja haaveile menneistä "hyvistä" ajoista, vaan katse on tuulilasissa ja 2020-luvussa. Ihmiset on luotu kulkemaan ja tavara liikkumaan. Näitä tarpeita hoitamaan syntyi Cabo.

Mikäli haluat oppia meistä lisää tai katsoa esimerksiksi mistä hintamme koostuu, tutustu meidän FAQ osioon tästä.

 
Palvelun tarjoaa Ridesolutions Oy
Y-tunnus: 3113149-2

Tilaa Uutiskirjeemme

dTheBp