dTheBp

dTheBp

Käyttöehdot

Sovelluksen käyttöehdot
Lataamalla Cabo-sovelluksen ja rekisteröimällä̈ sovellukseen henkilötietoja kuten puhelinnumeron ja/tai sähköpostiosoitteen hyväksyt seuraavat ehdot.

Sovellus tarjotaan sinulle ilmaiseksi henkilökohtaiseen käyttöösi, ja palvelulla voit tilata taksin, seurata auton etenemistä kartalla sekä maksaa taksimatkan.
Hyödyntääksesi kaikkia ominaisuuksia rekisteröi tietosi ja debit/credit korttisi palveluun (Visa, Mastercard tai American Express).
Tilaamalla taksin Cabo-sovelluksella varmistat saavasi luvallisen taksin, jonka yrittäjällä on Traficomin myöntämä taksiliikennelupa.
Luvallisen taksin kuljettajana toimii aina henkilö, jolla on Traficomin myöntämä ammattiajolupa. Cabo-sovelluksen tarjoaa Ridesolutions Oy.

Käyttämällä sovellusta hyväksyt sen, että tilaukset tehdään  sovellukseen syöttämäsi osoitteen perusteella eikä sinulla ole oikeutta korvauksiin, jos tilaus on lähtenyt väärällä osoitteella.
Käyttämällä sovellusta hyväksyt sen, että GPS-paikannukseen perustuva tieto ei anna välttämättä täysin oikeaa osoitetta. Vastuullasi on tarkastaa sovelluksen tarjoama osoite ja muokata sitä tarvittaessa mikäli siinä on virheitä.

Sovellukseen rekisteröidyt maksukorttitiedot tallentuvat ainoastaan mobiilimaksujen välittäjän (Stripe) järjestelmään. Ridesolutions Oy:llä ole pääsyä asiakkaan maksukorttitietoihin eikä Ridesolutions Oy täten tallenna korttitietoja omiin järjestelmiinsä. Rekisteröityminen ja taksin tilaaminen on ilmaista.
Taksimatkan hinta määräytyy Cabo-sovelluksen hinnaston mukaisesti, hinnat ovat dynaamisia ja saattavat vaihdella markkinan kysynnän ja noutopaikan sijainnin mukaan. Saat ennen matkaasi arvion matkan hinnasta, hinta on tarkka mutta siihen saattaa tulla pieniä muutoksia esim. ruuhkautuneen liikenteen takia. Lisäksi matkasta voidaan veloittaa erillistä odotusmaksua, mikäli  itse määräät matkalla pysähdyksen. Matkan hinta veloitetaan maksukortiltasi (vaihtoehtoisesti myös maksu autossa käteisellä/kortilla) matkan jälkeen, ja kuitti lähetetään sähköpostiosoitteeseesi.
Palvelun toimivuus on riippuvainen siitä, että̈ annat tarkat osoite- tai paikkatidot sovelluksessa. Ridesolutions Oy ei vastaa palvelun kautta välitetyistä̈ tiedoista eikä takaa tietojen laatua, paikkansapitävyyttä̈ tai saatavuutta. Ridesolutions Oy ei vastaa palvelun käytöstä̈ tai käytön yhteydessä mahdollisesti syntyvästä̈ vahingosta.
Vakuutat, että palveluun rekisteröimäsi henkilötiedot ovat omasi tai että sinulla on muutoin oikeus käyttää̈ rekisteröimiäsi tietoja ja että tiedot ovat oikeat. Luvaton toisen henkilötietojen käyttäminen on lainvastaista.
Cabo-sovelluksen käyttäminen edellyttää, että rekisteröit sähköpostiosoitteesi ja/tai matkapuhelinnumerosi. Näitä tietoja käsitellään Ridesolutions Oy:n kulloinkin voimassa olevan yksityisyydensuojakäytännön mukaisesti. Ridesolutions Oy on luovuttamiesi henkilötietojen käsittelystä vastaava rekisterinpitäjä. Luovuttamalla tietosi ja hyväksymällä Ridesolutions Oy:n yksityisyydensuojakäytännön annat suostumuksesi sille, että Ridesolutions Oy käsittelee tietojasi yksityisyydensuojakäytännössä kuvatulla tavalla. Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa ottamalla yhteyttä Ridesolutions Oy:n yksityisyydensuojakäytännössä ilmoitettujen yhteystietojen kautta. Koska Ridesolutions Oy:n ei ole mahdollista toimittaa palvelua ilman sähköpostiosoitettasi tai matkapuhelinnumeroasi, kyseinen toiminto lakkaa toimimasta, jos peruutat suostumuksesi.
Sen lisäksi, mitä Ridesolutions Oy:n yksityisyydensuojakäytännössä säädetään henkilötietojen luovuttamisesta, palvelua koskevat myös seuraavat ehdot: Ridesolutions Oy voi luovuttaa tietojasi kumppaneilleen. Tiedot luovutetaan vain niihin tarkoituksiin, jotka määritetään Ridesolutions Oy:n yksityisyydensuojakäytännössä. Lisätietoa siitä, miten Ridesolutions Oy käsittelee henkilötietojasi sekä tietojen rekisteröimiseen liittyvistä oikeuksistasi on saatavilla Ridesolutions Oy:n yksityisyydensuojakäytännöstä.
Olet vastuussa Ridesolutions Oy:ltä saamastasi käyttäjätunnuksesta ja muiden tietojen käytöstä ja sinun tulee varmistaa, etteivät tietoja käytä muut kuin siihen oikeutetut henkilöt.
Ridesolutions Oy:llä on oikeus rajoittaa tai estää pääsysi palveluun turvallisuussyistä tai jos on syytä epäillä palvelun väärinkäyttöä esimerkiksi palvelun ehtojen rikkomisesta johtuen. Palvelun käyttäjän tilaamista, mutta tekemättä jätetyistä tai peruutetuista taksimatkoista peritään peruutusmaksu, mikäli peruutus on tehty erikseen määritellyn ajanjakson jälkeen tilauksen tekemisestä. Cabo-sovelluksen käyttö on kielletty kaupallisessa tarkoituksessa.
Ridesolutions Oy pidättää itsellään oikeuden tehdä muutoksia tai lisäyksiä näihin käyttöehtoihin. Mikäli et hyväksy Ridesolutions Oy:n tekemiä muutoksia ehtoihin, sinun on lopetettava palvelun käyttäminen.
 
Cabo sovellus pyytää käyttäjiltä vain lupia, joita tarvitaan taksitilauspalvelun mahdollistamiseen.  Sovellus pyytää seuraavia lupia toimiakseen:
- Salli näyttäminen muiden sovellusten päällä. Tämä mahdollistaa reaaliaikaiset viestit matkasi etenemisestä.
- Saako Cabo Matkustaja soittaa ja hallinnoida puheluita? Tämä toiminto mahdollistaa yhteydenpidon matkustajan ja kuljettajan välillä Cabo sovelluksen kautta.
- Saako Cabo Matkustaja tämän laitteen sijainnin käyttöoikeuden? Tämä toiminto mahdollistaa matkustajan paikantamisen, jotta kuljettaja voi löytää oikean osoitteen.
- Saako Cabo Matkustaja nauhoittaa ääntä? Tämä toiminto mahdollistaa voip puhelun matkustajan ja kuljettajan välillä sovelluksen kautta.

Tilaa Uutiskirjeemme

dTheBp